Alternativtext

Vandringen Boende & mat Karta Priser & bokning Press Kontakt Startsida

Boende & mat

Ankomst sker på kvällen före första dagens vandring. Då serveras middag och övernattningen sker i dubbelrum. På morgonen serveras frukost och du får en karta och ett lunchpaket samt dryck med dig. På kvällen, efter vandringen, kommer du fram till ett nytt övernattningsställe och det serveras återigen middag. Ditt bagage har transporterats dit under dagen. Samtliga rum har dusch och WC på rummet. Läs mer om våra övernattningsställen:

Bohus-Malmöns pensionat

På den vackra ön Bohus-Malmön hittas Bohus-Malmöns pensionat som har 120 bäddar fördelade på två olika byggnader. I huvudbyggnaden finns 12 trivsamma rum med dusch samt toalett. Där finns också ytterligare 15 rum, som har dusch och toalett i korridoren. Pensionatet har även nio exklusiva stugor på 68 kvm.


Klicka på bilderna för att se dem större!

Hotel Kaprifol i Hunnebostrand

I pittoreska Hunnebostrand ligger Hotel Kaprifol, som är det lilla, personliga hotellet med personligt inredda rum i två olika byggnader. Hotel Kaprifol har gratis, trådlöst internet, en stor frukostbuffé, café, fullständiga rättigheter och en romantisk trädgård där det bland annat odlas vinrankor.


Klicka på bilderna för att se dem större!

Smögens hafvsbad


Hotell Smögens Hafvsbad på ön Smögen är ett hotell med såväl konferensavdelning som spaanläggning. Hotellet har 73 rum i två byggnader och i spaavdelningen finns förutom pool, bubbelpool, bastu och relax möjlighet att beställa exempelvis massage eller andra behandlingar. Hotellet har en restaurang och bar med fullständiga rättigheter.


Klicka på bilderna för att se dem större!

Ramsviks Övergård


Naturen är nära ute på naturreservatet Ramsvik där du hittar Ramsviks Övergård. Du bor i en mycket avkopplande miljö i rymliga lägenheter med uteplats och i det gamla stallet serveras frukostbuffén. Gården har totalt plats för 40 boende i 11 stugor och lägenheter.


Klicka på bilderna för att se dem större!