Prova vårt koncept

konferera med vandring

Vill du förstärka det kreativa tänkandet på ditt företag? Ge er ut och vandra!

Fysisk aktivitet utomhus stärker hjärnan och gör er mer koncentrerade och kreativa.

Vi skapar en levande konferens med vandring i lätt terräng vid den vackra Bohuskusten och med boende i hotellstandard. Våra vandringsleder passerar välkända kustsamhällen som Smögen, Hunnebostrand, Hovenäset och Bohus-Malmön,Ett förslag på upplägg är att samlas i en av våra konferensokaler på ankomstdagen för introduktion och utdelning av uppgifter, som sedan diskuteras i mindre grupper under vandringen nästkommande dag. Uppföljning sker sedan vid nytt besök i konferenslokal på eftermiddagen alternativt dagen efter.


Våra konferensställen
Bohus-Malmöns Pensionat
På ön Bohus-Malmön finns  pensionatet med konferensavdelning. Pensionatet har egen restaurang med fullständiga rättigheter. Boende i dubbelrum eller stuga. Bohus-Malmön nås med bilfärja.

Hotell Kungshamn
Hotellet är högt beläget i centrala Kungshamn med vacker utsikt över havet. Hotellet har konferensavdelning. Middagar serveras på restaurang Tant Anton 100 meter från hotellet och beläget vid strandpromenaden. Boende sker i dubbelrum.

Utpost Hållö
Vill du göra din konferens extra unik? Konferera på vandrahemmet på den bohuslänskt karga ön Hållö. Även här finns konferensavdelning. Boende sker i dubbelrum med dusch och handfat. WC finns i korridoren.
Ett besök på Hållö är garanterat ett minne för livet. Hållö nås med båt från flera platser på fastlandet och från Bohus-Malmön.

Pris
Priset för en 2,5 dagars konferens är 3 900 kr per person. Då ingår tillgång till fullt utrustade konferenslokaler, boende i två nätter, frukostbuffé, lunchpaket alternativt lunch på konferensstället, fika samt trerätters middag inklusive ett glas vin första kvällen. För vandringen ingår nödvändiga kartor med ledbeskrivningar.


Som tillägg till innehåll i själva konferensen finns följande möjligheter:
Konsulttjänster vid konferensen
Vi kan erbjuda innehåll i er konferens med mycket erfarna konsulter inom ledningsgruppsutveckling, grupputveckling, kick off och stresshantering tillsammans med vårt systerföretag Perema AB www.perema.se

Båtutflykt
En båttur i den vackra bohuslänska skärgården kan bli ett stimulerande tillskott till konferensen.

Guidning
Med en erfaren guide kan konferensen kompletteras med upplevelser av kulturarvet i Bohuslän, exempelvis en guidad tur i Stenriket.