Våra övernattningsställen

Hem till Bengt

Örn

Alldeles vid vattnet i en stor trävilla i det lilla samhället Örn hittas det personliga boendet och krogen Hem till Bengt. Här finns i Bengts hus ett dubbelrum med WC och dusch nära rummet och som man disponerar själv. På tomten nära huset finns två stugor med tre sovrum varav ett är rymligt och två är lite mindre. Varje rum i stugorna har wc och handfat på rummet och dusch delar man. Den finns på gaveln av den ena stugan. Sängarna hos Hem till Bengt är 80 cm breda. Precis som på våra övriga övernattningsställen serveras här frukostbuffé, lunchpaket för vandringen och trerätters middag.


Bohus-Malmöns pensionat

Bohus-Malmön

På ön Bohus-Malmön hittas Bohus-Malmöns pensionat som har 120 bäddar fördelade på två olika byggnader. I huvudbyggnaden finns 12 rum med dusch samt toalett. Där finns också ytterligare 15 rum, som har dusch och toalett i korridoren. Pensionatet har även nio exklusiva stugor på 68 kvm. Pensionatet har också en konferensanläggning. Dessutom finns en restaurang med fullständiga rättigheter.

Hotell Kungshamn

Kungshamn

I Kungshamn högt uppe på berget med utsikt över hamnen ligger Hotell Kungshamn. De har 23 rum i olika storlek och med Vandra utan packning bor du i dubbelrum eller lägenhetssuite beroende på tillgänglighet. Hotellets lobby och restaurang är helt nyrenoverade. Dubbelsängarna är 160 eller 180 cm breda. Bastu och jacuzzi finns men måste alltid förbokas. Konferensmöjligheter finns.


Utpost Hållö

Hållö

På den spektakulära ön Hållö ligger Hållö fyr, vandrarhemmet Utpost Hållö samt ett litet kapell. När du bor här vandrar du till hamnen på Smögen och får sedan skjuts med båt sista biten. I övrigt fungerar allt nästan som på våra övriga övernattningsställen; bekvämt boende med lakan och handduk samt frukost, lunch och middag. Vandrarhemmet har 38 bäddar, varav två stycken 5-bäddsrum, fyra stycken 4-bäddsrum och fyra stycken 3-bäddsrum. Samtliga rum har dusch och handfat. Ett fullständigt utrustat kök och tre toaletter kompletterar rummen. Skaldjursbuffé till middag ingår. Utpost Hållö har inte serveringstillstånd för alkohol. Endast bokningsbart för sällskap om minst fyra personer.


Sotenäs Golfhotell

Hunnebostrand

Sotenäs Golfhotell har 17 rum och konferensmöjligheter för 10-12 personer. Vid boende på Sotenäs Golfhotell kan du även boka Greenfee 18 hål genom Vandra utan packning för 450 kr/person.


Ramsviks Övergård

Ramsvik

Naturen är nära ute på naturreservatet Ramsvik där du hittar Ramsviks Övergård. Du bor i en mycket avkopplande miljö i rymliga lägenheter med uteplats och i det gamla stallet serveras frukostbuffén. Gården har totalt plats för 40 boende i 11 stugor och lägenheter.